11/15/2011

White rabbits on the run.


Today I tried to take pictures inside, to find light places for when winter comes. But when I started taking pictures (around 5 p.m.) it was way to dark to make proper ones. So I'm sorry, no outfit today, just a pretty picture of my pretty cat Lucky, she's the sweetest cat you'll ever meet. I swear. xoxo

13 opmerkingen:

my name is insignificant zei

mooi kleurtje van je trui!

Anouk Océanne zei

hee roos!
sorry, ik heb ooit een poging gedaan om iets terug te sturen op je vraag, maar toen tripte mn computer en verdween mijn hele lange reactie weer in cyberspace.

:P

ik denk echt niet dat het aan jou of je outfits ligt, ik vind je outfits namelijk echt wel gewoon leuk! Ik zelf had ook heel erg moeite in het begin om volgers/bezoekers te krijgen, maar hoe langer je blogt, zal je merken dat mensen ook gewoon terug zullen komen als ze het leuk vinden. daarom werkt reacties als 'volg mij, dan volg ik je terug' niet, ik zie dit vaak bij beginnende bloggers, maar als ik zo'n reactie krijg verwijder ik hem meestal meteen :P

Ik denk dat het beste is om op de forums zoals girlscene, ellegirl en cosmogirl te posten, aangezien hier veel leeftijdsgenoten zitten, maar ook veel andere meiden met een bllog die ook graag nieuwe blogs ontdekken.

verder sites als lookbook/chictopia/modevandaag etc
en iheartifb.com is ook een site waar je meer publiek kan vinden.

ik zou gewoon lekker doorgaan met bloggen, en onderweg ontwikkel je zelf je stijl ook meer, en je fotografie zal naar mate je er langer mee bezig bent ook steeds beter worden, en zo zal de kwaliteit van de fotos etc ook beter worden denk ik (waardoor mensen het ook steeds leuker zullen vinden om op je blog te zitten)

als je bijvoorbeeld heel ver terug kijkt in mijn blog, zie je dat ik begon met fotos in mijn achtertuin, zonder ze te bewerken, en draag ik dingen die veel mensen waarschijnlijk neiteens interessant vinden, terwijl er nu toch veel mensen steeds terugkomen om te kijken waar ik mee bezig ben :P

long story short: blijf gewoon lekker bloggen ;)

liefs!

Anouk and Nikki zei

leukleukleuk! je kat is echt een poepie! liefs

Roos zei

Mooie trui en rok! Waar heb je die rok nog kunnen vinden? En waar is je trui van. Ik ga je volgen!

Eef en Lot zei

Hee! Mooie blog! Lees net het stukje van Anouk! Klopt helemaal wat ze zegt, je moet gewoon lekker doorgaan! Komt helemaal goed! Mooie outfit!

xoxo
Eef en Lot

ps; Maybe you will follow us...

Loes zei

ahw die foto's zijn cute! :) en je ziet er leuk uit!

Anouck zei

Ik woon midden op de Veluwe, dus er is hier veel bos hihi! Het is niet dat ik er midden in woon, maar ik hoef maar een stukje te fietsen. :)
Bedankt voor je lieve reactie!
Ik vind je kat echt super schattig en je outfit ziet er leuk uit :) Ik hou van geel.

Theonlyfashionprincess zei

cuuuute x

Flashes of Style zei

Your kitty is soo adorable! And so are you :)

xoxo,

Bonnie

Michaela Scalisi zei

so lovely :)


My blog
xx Michaela

Maria, Avenue M zei

This is so sweet! Your kitten is so adorable and I love your outfit, very cute too!
Would you like to follow eachother?
xoxo
Maria
www.avenuemaria.blogspot.com

Chloë zei

leuk meis!

xoxo
Chloe
Ps. Ik heb een hele leuke giveaway actie op me blog

Eline zei

nou, als ik dat zo hoor, heb ik heel veel respect voor je!
Ik vind het heel goed en knap van je dat je gewoon aandoet wat je leuk vind, ondanks dat je vriendinnen het niet leuk vinden!
En misschien is het een beetje raar dat ik dit zeg, maar wat is dat voor vriendin als ze het filmpje aan iedereen gaat doorsturen? Als het positief is snap ik het, maar ik neem aan dat het niet positief bedoelt was? Dan lijkt me dat geen goede en leuke vriendin! Zo iemand verdient niemand niet!
Maar echt goed dat je het gaat doen! :D