11/22/2011

Uncover our heads and reveal our souls.


Lately I've been watching nothing but Bones and I heard this beautiful song in one of the episodes. Since then I've fallen in love with Fever Ray's music, it's so gorgeous and mysterious, you should all go and listen to it now! xoxo

8 opmerkingen:

Roshelle zei

Leuke outfit, mooie kleur geel is dat!

Saar zei

wauw, leuk dat denim met die blouse!

Eline zei

Super outfit!
En over je vraag; er zijn mensen die het weten, maar de meesten niet hoor. Ik heb het gewoon verteld aan mn vriendinnen, en doordat 3 mensen die ik ken op school ook een blog hebben, weten wel wat meer mensen het.
Maar ik heb het eerst een half jaar aan niemand verteld! Ik wilde namelijk ook dat niemand mijn blog vond. En eerst wilde ik zeker zijn van mijn blog, dat ik er tevreden mee was en er achter stond met wat ik postte.
Mensen vinden het heel leuk dat ik een blog heb! Nog nooit heb ik er een slechte reactie over gehad. (misschien komt het ook omdat alleen meiden het weten?)
Gepest om een filmpje? Wat belachelijk! Ik word ook wel vaak nagekeken op school (en krijg opmerkingen als wat heeft die nou weer voor tafelkleed aan?), maar daar kan ik altijd wel om lachen. Ik denk dat dat het belangrijkste is, dat je gewoon schijt eraan hebt. Wel heb ik ervoor gezorgd dat je mn blog niet zo gemakkelijk via mijn naam vind op google, omdat ik ook niet wil dat iederéen het zegmaar weet.
Maar ik snap het wel dat je het niet zo goed durft, want het is natuurlijk niet leuk dat je daarom werd gepest!
Maar heb je het ook aan vriendinnen verteld? Als die namelijk positief reageren en je blog heel leuk vinden, dan is het ook al minder erg als anderen erachter komen!
Ik denk dat als je gewoon blij bent met wat je online plaatst (op je blog/fancy/wat dan ook), dat het dan niet zoveel uitmaakt of mensen het vinden. Je post namelijk geen porno ofzo, maar je hebt gewoon een super leuke blog! ;) Ook vind ik dat je een hele leuke stijl hebt! Daar kan je trots op zijn hoor!

Jan zei

Ik ga zo eventjes dat nummer luisteren,
ik ben benieuwd ^^
&Ah merci, haha ja naja mijne hoeven juist niet echt precies op die van Acne te lijken, dan spaar ik liever voor de echte XD
Ik zoek eigenlijk gewoon meer naar stoere enkellaarsjes, die tegelijkertijd ook iets elegants hebben (:

Marijn zei

Wauw, dat staat je goed zeg! Die spijkerstof matcht perfect bij de kleur van je shirt. ♥

www.thisoddgirl.blogspot.com

Jenny zei

hihi ik stond echt met me buik naar voren, en dan keek ik er ook nog naar xD Voor mezelf viel het heel erg op (A)

Ik vind het leuk hoe je je blouse met je giletje hebt gecombineerd! Zat zelf ook al aan die combo te denken, misschien pik ik um van je ^^


x

Laura zei

Mooi dat geel met spijker!
Leuke blog heb je, ik volg je:)
X

naomi. zei

wat super mooi gecombineerd!
liefs